LiveZilla Live Help

Circuite Canada, America de Nord

 
 

Despre Canada

Orasul TORONTO este situat pe malul nordic al lacului Ontario. Este cel mai mare si important oras din Canada, centrul regiunii metropolitane omonime,  care mai include si municipiile Durham, Halton , Peel si York.

Arhitectura orasului este caracterizata printr-o suprapunere a stilurilor: victorian, edwardian si modernist.
Toronto este un loc animat si cultural, cu veri toride si ierni reci. Noaptea, localnicii au la dispozitie restaurante, baruri si cluburi, opere si teatre. Mai presus de toate insa, orasul este caracterizat de localnici - prietenosi, eficienti si multi-culturali.

Una dintre curiozitatile orasului este Muzeul Aerospatial Toronto care prezinta exponate ce ilustreaza istoria aerospatiala, de la biplanele din anii 1920 pana la primul satelit canadian lansat in 1962.

Muzeul Regal Ontario este unul dintre cele mai mari muzee din America de Nord. Cladirea originara a fost realizata in 1910, structura din otel si sticla fiind de data recenta. Muzeul cuprinde peste 20 de expozitii cu mii de artefacte si specimene, ce includ dinozauri, artefacte apartinand canadienilor nativi, mobilier, obiecte din China antica, exponate din Europa medievala, Egiptul antic, India si Pacific.
Muzeul de Arta Ceramica Gardiner expune obiecte de ceramica precolumbiana (Nazca, Peru si Mexic), portelan european (Delft, Vienna, Sevres, Meissen).

Kensington Market este unul dintre cele mai faimoase cartiere din oras, multicultural din centrul orasului. A fost declarat Loc istoric national al Canadei in anul 2006.
Turnul National Canadian - CN Tower - are inaltimea de 553 de metri, fiind a doua cea mai inalta structura din America de Nord. Puteti urca cu liftul de sticla pana aproape de varf, de unde puteti admira privelistea intregului oras.
 

 

 Continent

Tara

Plecare din

Plecare in luna

Transport

 

Itinerariu: Toronto
Companie transport: Air France / KLM
1950
  • Durata: 14 zile
  • Plecari: 10 martie
  • Transport: Mixt (Avion si Autocar)
 

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase