LiveZilla Live Help

Circuite Mexic, America de Nord

 
 

Despre Mexic

Cancun ( "Perla Mexicului") este un oras situat in peninsula Yucatan; are o populatie ce depaseste 500.000 locuitori. Cancun ofera cate ceva pentru fiecare: atractii culturale, cadru natural deosebit si bogatii arheologice. Este destinatia preferata pentru cuplurile din luna de miere si pentru entuziastii surferii sau amatorii de scuba-diving care pot prinde niste valuri deosebite sau se pot scufunda in oceanul limpede.
Frumusetea plajelor o sa va faca doar sa reveniti sau sa va faceti ziua mai buna cand o sa va imaginati pe nisipul foarte fin, alb si apele limpezi, turcoaz si caldute ale Marii Caraibilor.
Cancun imbina frumusetea unei insule tropicale cu facilitatile unei statiuni moderne; adaposteste peste 18.000 de camere de hotel si peste 200 de restaurante. In plus, aveti la dispozitie mai multe mall-uri in stil occidental.
Pentru turistii aventurosi, Cancun si intreaga peninsula Yucatan este plina de bogatii. Pe langa sporturi nautice (water-skiing, snorkeling, scuba diving, cave diving, parasailing, jungle touring ), inot cu delfinii, viata de noapte activa, cluburi si restaurante selecte,  zona ofera posibilitati de explorari arheologice in cele peste 200 de situri ale civilizatiei mayase.

Se poate vizita: Muzeul de Arheologie , Muzeul de Arta Mexicana Populara, aflat in El Embarcadero, cu obiecte de artizanat calacas, ramasite mayase, fotografii si Insula Cozumel cu minunatele recife de corali.Continent

Tara

Plecare din

Plecare in luna

Transport

 

Itinerariu: Oaxaca
Companie transport: Air France
1850
  • Durata: 15 zile
  • Plecari: 1 noiembrie
  • Transport: Mixt (Avion si Autocar)
Itinerariu: Mexico City
Companie transport: KLM
2440
2490€
  • Durata: 11 zile
  • Plecari: 30 decembrie
  • Transport: Avion
 

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase