LiveZilla Live Help

Circuite Olanda, Europa

 
 

Despre Olanda

Amsterdam este capitala oficiala a Olandei, insa institutiile fundamentale ale statului: Curtea suprema de justitie, guvernul si parlamentul isi au sediul in Haga.

Orasul este unul dintre cele mai moderne orase ale Europei, relaxant, tineresc si ofera turistilor o multitudine de obiective turistice. Vara este probabil perioada cea mai indicata pentru o vizita in capitala Olandei dar frumusetile orasului pot fi explorate in orice perioada a anului.  Obiectivele  turistice ce nu trebuiesc ratate in vacanta din orasul de pe Amstel sunt:

Piata Dam: situata chiar in centrul orasului Amsterdam si a aparut in secolul XIII.  In piata se gasesc numeroase standuri cu mancare, restaurante si magazine,  Atractia principala a pietei Dam este Palatul Regal - Koninklijk Paleis, initial contruit ca Primarie, in secolul XVII. Apoi cladirea a devenit palatul regal al regelui Louis Napoleon si mai tarziu Casa Regala Olandeza.

Rijksmuseum (Muzeul National):  cel mai mare muzeu si mai vizitat muzeu al Olandei, renumit in lume pentru expozitiile si publicatiile sale care incurajeaza explorarea cunostintelor acumulate de umanitate de catre o gama cat mai larga de cititori. 

Muzeul Van Gogh:  contine cea mai mare colectie de tablouri ale lui Van Gogh din intreaga lume. Exponatele ofera posibilitatea vizitatorilor de a observa  evolutia artistului sau de a compara tablourile acestuia cu ale altor artisti ai secolului al XIX-lea. In muzeu sunt expuse si alte colectii diverse subiecte artistice ale secolului al XIX-lea.

Fabrica Heineken: desi nu mai este functionala, turistii pot vedea intreg procesul de fabricare al uneia dintre cele mai apreciate beri din intreaga lume. In schimbul unei taxe de intrare, de 15 €, turistii primesc trei beri mari si un cadou care difera de perioada in care vizitati fabrica de bere Heineken din Amsterdam. In cadrul turului fabricii Heineken, vizitatorii se pot delecta cu o serie de atractii cum ar fi scarile de sticla, cinematograful si chiar un studio unde pot inregistra muzica compusa pe moment de ei. Veti vedea de asemenea imensele butoaie in care berea era lasata sa fermenteze.

Piata Albert Cuyp este considerata cea mai mare si aglomerata piata din Olanda, precum si una dintre cele mai marete din Europa. Este ideala pentru plimbari si in special pentru shopping, de unde turistii pot achizitiona produse de calitate la preturi accesibile. 

Gradina zoologica Artis, infiintata in 1838, adaposteste peste 700 specii de animale, multe dintre ele pe cale de disparitie. In perimetrul sau se gasesc:  Marele Muzeu, cladirea Bibliotecii si Aquariumul. In zona Aquariumului, turistii pot observa vietatile ce traiesc in apa ce curge prin canalele din Amsterdam sau sa faca fotografii crocodililor.Continent

Tara

Plecare din

Plecare in luna

Transport

 

Itinerariu:
Companie transport: KLM
295
 • Durata: 5 zile
 • Plecari: 30 noiembrie
 • Transport: Avion
Itinerariu:
Companie transport: Tarom
360
 • Durata: 5 zile
 • Plecari: 16 august
 • Transport: Avion
Itinerariu:
Companie transport: KLM
505
525€
 • Durata: 6 zile
 • Plecari: 28 decembrie
 • Transport: Avion
Itinerariu:
Companie transport: KLM
575
595€
 • Durata: 6 zile
 • Plecari: 29 decembrie
 • Transport: Avion
 

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase