LiveZilla Live Help

PrimaZiLaMare

Pentru multi dintre noi, Marea Neagra nu mai are secrete si nu mai este o necunoscuta. In sezon e locul evadarii dupa o saptamana de lucru sau locul vacantelor cu familia si prietenii. Pentru 22% dintre romani, litoralul romanesc este inca o necunoscuta, potrivit unui studiu IRES. Nu au ajuns niciodata acolo, pentru ca situatia materiala nu le permite o vacanta la malul marii. Nu stim cati dintre cei 4,3 milioane sunt copii, dar stim ca jumatate dintre copiii Romaniei au risc de saracie si excluziune sociala, potrivit unui alt studiu, realizat de World Vision Romania si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca. De aici a venit ideea ca noi, unul dintre cei mai mari turoperatori din Romania, specializat in vacante de tip charter, circuite si sejururi individuale, care cream si vindem anual sute de vacante peste tot in lume, si mai ales pe litoralul romanesc, sa facem un gest firesc pentru noi, dar cu o mare insemnatate pentru cei care nu au avut sansa sa atinga Marea Neagra.

Impreuna cu Concordia, organizatie umanitara independenta neguvernamentala si non-profit, cu un istoric de peste 25 de ani in Romania si misiuni de sustinere si (re)integrare sociala, familiala, scolara si profesionala a copiilor, tinerilor si familiilor aflate in dificultate, am “intalnit” 37 de copii dintre cei aflaţi în grija organizaţiei cu Marea Neagra, chiar de 1 Iunie, ziua lor.

Bucuria lor insemna pentru noi reusita unei actiuni pe care o planuiam de multa vreme si prin care ne-am propus sa sustinem copiii cu posibilitati materiale reduse. Derulam mai multe campanii pentru integrarea persoanelor defavorizate in societate, ca o obligatie morala fata de societatea care ne-a sustinut sa ajungem unul dintre cei mai mari turoperatori din Romania si ca o obligatie morala fata de semenii nostri. Tanara generatie, si cu atat mai mult cea defavorizata, are nevoie de suportul nostru. In 2017, Paralela 45 organizeaza vacanta a 37 de copii pe litoralul romanesc, la anul lista va fi mai lunga. In acelasi timp ne dorim ca exemplul nostru sa fie urmat de cat mai multe agentii de turism si numarul copiilor defavorizati care nu au vazut niciodata Marea Neagra sa se diminueze constant”, declara dr. Alin Burcea, CEO Paralela 45 si presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism.

#PrimaZiLaMare, campania noastra de responsabilitate sociala, se deruleaza in perioada 31 mai - 4 iunie, în staţiunea Jupiter, unde copiii au ocazia sa interactioneze cu Marea Neagra cu ajutorul salvamarilor, care le vor explica in ce consta misiunea lor la malul marii. Vacanta lor pe litoralul romanesc cuprinde insa si vizitatea Delfinariului si a gradinii zoologice din apropiere, a Portului Tomis, plimbari pe faleza Cazinoului Constanta, o zi de joaca cu animalele de la Ograda Veseliei. Vor fi cinci zile intense pentru ei, care cu siguranta le vor crea amintiri pentru toata viata.

Va invitam si pe dvs. sa va bucurati de momentele fericite ale acestor copii si sa urmariti “filmul” intregii actiuni pe Facebook Paralela 45!

     
     
     

 

 

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase