LiveZilla Live Help

 

 

ASISTENTA TURISTICA

GARANTIA UNEI VACANTE REUSITE

Pentru a avea garantia unei vacante reusite, Paralela 45 va propune un nou concept pentru turistii romani in Romania – ASISTENTA TURISTICA  pentru vacanta Dumneavoastra pe Litoral. 

Aceasta se va realiza prin reprezentantii nostrii zonali, de la dispeceratul nostru din NEPTUN. Ei va vor vizita pe perioada sejurului Dumneavoastra, pentru a se asigura ca va bucurati de o vacanta fara probleme.

In cazul in care aveti anumite solicitari, fata de calitatea serviciilor hoteliere, sau aveti nevoie de informatii, sau doriti sa rezervati o excursie optionala, suntem 7 zile pe saptamana la Dispozitia Dumneavoastra, cu incepere din 15 Mai, pentru a rezolva cu profesionalism, la fata locului, solicitarile ulterioare.

 

Descriere:

Descopera fiecare statiune a Marii Negre

din Romania

 

 

Dorind sa aveti posibilitatea inca din 2015 sa studiati ofertele pentru 2016 am alcatuit pentru Dumneavoastra o Avanpremiera a Litoralului Romanesc cu hotelurile care isi vor mentine tarifele, hoteluri pe care mare parte dintre Dumneavoastra le cunoasteti si la care cu siguranta veti reveni!
Pentru anul 2016, Paralela 45 a pregatit pentru Dumneavoastra multe oferte speciale – Inscrieri Timpurii, cu oferte de discount important, program lansat de ANAT in 2009, Litoralul pentru Toti, Oferte pentru Seniori, Oferte pentru tineri, Oferte speciale de tipul “5=7”.
Parcurgand cu atentie brosura sau navigand pe site-ul nostru,
www.paralela45.ro, veti gasi cu siguranta varianta optima pentru vacanta Dvs. pe Litoralul Romanesc!
Si pentru ca inca din 2011 noul concept pentru turistii romani in Romania – ASISTENTA TURISTICA pentru vacanta Dumneavoastra pe Litoral, a functionat, vom continua si in 2016 acordarea acestui serviciu care va asigura o vacanta lipsita de griji!
Aceasta se va realiza prin reprezentantii nostri zonali, de la dispeceratul din Neptun. Ei va vor vizita pe perioada sejurului Dumneavoastra, pentru a se asigura ca va bucurati de o vacanta fara probleme!
In cazul in care aveti anumite solicitari, fata de calitatea serviciilor hoteliere, sau aveti nevoie de informatii, sau doriti sa rezervati o excursie optionala, suntem 7 zile pe saptamana la Dispozitia Dumneavoastra, cu incepere din 15 mai, pentru a rezolva cu profesionalism, la fata locului, solicitarile ulterioare.

In ultimii ani turistii romani solicita din ce in ce mai mult, cazare in apartamente de buna calitate pe litoral. Avantajele sunt clare – exista toate facilitatile necesare, bucatarie, sufragerie, exista un confort ridicat. Varianta de self-catering permite pregatirea meselor in conformitate cu dorintele fiecaruia, in conditii foarte avantajoase. Aceste apartamente sunt o formula extrem de cautata de familiile cu copii prescolari. Ele se pot inchiria si pe o perioada mai lunga, regimul “long-stay” asigurand un tarif/zi foarte bun. Se asigura serviciul de curatenie zilnic.
Paralela 45 asigura tuturor turistilor cazati in apartamentele proprii din Neptun, prin agentia din Neptun, asistenta turistica, pentru orice problema 24 ore pe zi!

Alin Burcea - CEO Paralela45

 

 
 

 

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase