LiveZilla Live Help

Testimoniale clienti

 
 • Israel - Pelerinaj Vara 2011

  Roxana-Adina Irimia 24.Mar.2011
  Din partea familiei Irimia si Bucata va transmit cele mai sincere multumiri pentru calitatea deosebita a excursiei in Israel, pentru dedicarea si atentia de care ati dat dovada pe tot parcursul celor 6 zile. Toate cele bune si sper sa avem ocazia sa va avem ghid si in alte excursii prin agentia Paralela 45.
   
 • Israel - Pelerinaj Vara 2011

  Familia Segarceanu 24.Mar.2011
  Suntem Fam.Segarceanu Oprea si Michaela din Brasov, care au facut parte din grupul de Pelerini ce au calatorit in Tara Sfanta. Ne exprimam cu caldura multumirile noastre pentru programul ireprosabil ce l-am avut , pentru tinuta si competenta profesionala, precum si pentru rabdarea D-nului Grig Sandulescu, pe tot parcursul excursiei. Deasemeni va rugam sa transmite-ti aceleasi multumiri si profundul nostru respect Doamnei ghid Galila din Israel care ne-a cucerit si incantat din toate punctele de vedere.
   
 • Charter Antalya - Vara - Miracle Resort

  Andreea 21.Feb.2011
  La Hotel Miracle a fost de vis, iar anul acesta tot acolo voi merge, pt ca m-am simtit ca in paradis, servirea exceptionlala, serviciile hoteliere de 5-6 stele, totul impecabil. Mancarea , nu mai zic, ca nici daca ai sta 1 luna nu ai avea timp sa gusti din toate specialitatile oferite, pt ca in fiecare zi le schimba, incat nici o zi nu seamana cu cea dinainte. Merita, eu in alta parte nu m-as mai duce in Turcia, aleg tot Lara Kundu Hotel Miracle.... Distractie placuta si voua.!
   
 • Israel - Pelerinaj de Boboteaza la raul Iordan

  cRos 29.Dec.2010
  Si eu imi doresc foarte mult.... E o calatorie de suflet care trebuie facuta, o data in viata.....
   
 • Israel - Pelerinaj de Boboteaza la raul Iordan

  CALCIU VIORICA 26.Dec.2010
  DORESC DIN SUFLET SA VIZITEZ ACEST LOC SFANT
   
<< < 1 2 3 4 5
 

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase